GETUIGENISSEN

Hieronder een aantal reacties van klanten.

(om te privacy te waarborgen zijn de namen fictief)

Marnix

"Hey Bart, hoe ik de massage moet beschrijven is moeilijk: zijn het je zachte fijne handen, de warme olie, de achtergrondmuziek die me deden zweven op de massagetafel... het was ontstressen van de bovenste plank. Het was echt HEERLIJK.

EERLIJK in 1 woord SUBLIEM. Bart, je handen zijn goud waard. Je bent een parel onder de masseurs. Warm onthaal, zeer verzorgd, echt klasse. Doe zo verder man."

Tanja

"Bart , bedankt voor gisteren . Massage heeft me heel erg deugd gedaan. Was genieten van iedere moment , zalig. Hopelijk heb jij ook fijne avond gehad . Kijk al zeker uit om jou nog eens te ontmoeten voor massage . Kan enkel nog beter aanvoelen."


Jan

"Nog eens enorm bedankt. De massage was echt super! Een uur is veel te vlug voorbij.
Tot een volgende keer!"

Kurt


Hey Bart, Wil je nog even laten weten dat ik super genoten heb van jouw massage. Nooit gedacht dat ik me echt veel beter zou voelen. Heb nu ook zeer goed geslapen. Bedankt daarvoor.

Michael

"Bart zorgt ervoor dat je in een aangename, verzorgde omgeving goed behandeld word. Na een behandeling van één uur ben je helemaal relax. Bart doet zijn uiterste best dat zijn gasten kunnen genieten en biedt na de massage een gezonde thee aan. Het is voor mij dan ook leuk dat je kan bij praten na de behandeling. Bartspurerelaxtion zou ik aan iedereen aanbevelen..."

Koen

Ik wilde je nog even bedanken voor gisterenavond

de massage was heerlijk, echt wat ik nodig had
tot de volgende keer

Frans

Dank je wel voor de ontvangst en de meer dan deugddoende massage. Ik voel me gelijk een hinde. (Senior hinde)

Rézy

Hey Bart. Ik ben te lang geleden eens bij je geweest voor een massage. Een van de beste massages ooit. Ik zou dit graag nog eens ervaren. 

Achternaam

Manager / Bedrijf

"Laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis."

Achternaam

Manager / Bedrijf

"Laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis."

Online boeken

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.